0
Вопросы на Карту Поляка
Автор
эви
, 09 июн 2017 11:41
гражданство польши иммиграция в польшу карта поляка
Сообщений в теме: 158
Отправлено 20 ноября 2017 - 18:41
Панночка (20 ноября 2017 - 14:55) писал:
Кшиштоф я видела вы ждете Карту поляка. Может расскажете какие Вам вопросы задавали?
Отправлено 21 ноября 2017 - 13:03
Кшиштоф (20 ноября 2017 - 18:41) писал:
Консул дуже приємний чоловік попався. Дже дружньо розмовляв зі мною, питань багато не задавав. Я йому розповів про бабусю свою, як ми з мамою до неї їздили кльоцки їсти. Він мене спитав які ми свята з нею святкували. Потім запитав чи бабця мене до костелу водила, коли день незалежності Польщі, що було з Польщею в часи другої світової війни. Загалом ми хвилин 20 поговорили. Польську я знав не ідеально, але щоб так-сяк розуміти і відповідати вистачило)
Отправлено 21 ноября 2017 - 18:44
Консул дуже приємний чоловік попався. Дже дружньо розмовляв зі мною, питань багато не задавав. Я йому розповів про бабусю свою, як ми з мамою до неї їздили кльоцки їсти. Він мене спитав які ми свята з нею святкували. Потім запитав чи бабця мене до костелу водила, коли день незалежності Польщі, що було з Польщею в часи другої світової війни. Загалом ми хвилин 20 поговорили. Польську я знав не ідеально, але щоб так-сяк розуміти і відповідати вистачило)
Отправлено 21 ноября 2017 - 18:48
Отправлено 22 ноября 2017 - 18:35
Так, мы не в той теме общаемся) https://forum-eu.com...1-карта-поляка/
вот у нас для этого тема есть)
вот у нас для этого тема есть)